ЖИТОМИРЩИНА. Замість доріг обласна влада будує пам’ятники партноменклатурі

«У найвищій ступені цинізму та абсолютному ігноруванні потреб громадян» звинуватили голову Житомирської облдержадміністрації Сергія РИЖУКА в обласній організації УНП за його ініціативу спорудити пам’ятник радянському чиновнику, який очолював область з 1955 по 1982 роки, Віктору КРЕМЕНИЦЬКОМУ.

«В часи близької кризи, коли уряди усіх країн ламають голови над тим, як зекономити бюджетні кошти, житомирська влада не думає ані про економію, ані про вигідне інвестування грошей; а просто планує вкласти кошти у кам’яну споруду,  потішивши самолюбство очільника області», – вважає голова управи обласної організації УНП Володимир КРАСОВСЬКИЙ.

За його словами, «з 800 тис. грн, які заплановано на спорудження пам’ятника, з обласного бюджету вже виділено 45 тис. на розробку документації, і, швидше за все, це не останні гроші, які будуть витрачені з бюджету для потурання забаганці РИЖУКА».

«Українська народна партія закликає депутатів обласної ради зупинити розтрату бюджетних коштів», – наголосив КРАСОВСЬКИЙ, додавши, що, на його думку, «найкращим пам’ятником людині є результати його справ і добра людська пам’ять».

Житомирська область

Читайте також:

Контакти

  • Українська Народна Партія
  • Україна, 01601, м. Київ
  • вул. Мечнікова 3, офіс 314
  • Тел.: +38 095 145 6940
Image
Image
Image