СУМИ. «Міськводоканал» хоче знову залізти в кишеню сумчан

У Сумській обласній організації Української народної партії розкритикували методи «вибивання» з населення заборгованості комунальним підприємством «Міськводоканал», яке останнім часом лякає сумчан поверненням до подачі води за графіком.

«Кілька років тому в Сумах з 24:00 до 5:00 не подавали воду. Було море скарг. Зараз цього немає,— зазначив голова управи обласної організації УНП Віталій ВОЛОЩУК.— І ось тепер комунальники хочуть повернутись до минулого».

«У водоканалі називають банальну причину: населення заборгувало підприємству не один мільйон гривень за воду і стоки, а воно, у свою чергу, не може розрахуватися за використану електроенергію,— говорить ВОЛОЩУК.— Але такі методи – це лише спосіб тиску на споживачів і міську владу».

Представник УНП нагадує, що «водоканал уже не один місяць «пробиває» по міських і столичних інстанціях свої нові тарифи, але поки що безуспішно».

«Тарифи на воду в Сумах і так одні з найвищих в Україні, та якість послуг від цього не покращується, втрати води збільшуються, четверта частина всіх мереж аварійна, а на їх заміну грошей у водоканалу завжди чомусь нема: гроші споживачів просто течуть в нікуди»,— підсумував Віталій ВОЛОЩУК.

Сумська область

Читайте також:

Контакти

  • Українська Народна Партія
  • Україна, 01601, м. Київ
  • вул. Мечнікова 3, офіс 314
  • Тел.: +38 095 145 6940
Image
Image
Image