ФОМУШКІН: «Іскра миколаївських подій роздмухує полум’я в Криму»

«Полум’ям», яке все сильніше розпалюється від «іскри» миколаївських подій»,— назвав Голова Кримської організації Української народної партії Олег ФОМУШКІН мітинг мешканців Кіровського району Криму за об’єктивне та справедливе розслідування ДТП за участі «високопоставлених ментів».

Він переконаний, що «не допустити великої пожежі  можна буде тільки за умови приходу до влади високоморальних людей, які покладуть край вседозволеності та безкарності для високо посадовців-багатіїв та їхніх нащадків».

«Сотні кримчан в смт Кіровське перед будівлею районного відділу міліції вимагали дотримання одного з основних прав громадян – рівності перед законом, адже жити в країні, де панує влада грошей та чинів – стає все нестерпніше»,  – заявив ФОМУШКІН.

Довідково. 22 березня в кримському смт. Кіровське біля будівлі районного відділу міліції зібралося близько двохсот обурених людей, які вимагали справедливого розслідування ДТП, внаслідок якої загинув 18 – літній Єдем Гафуров. Припускають, що за кермом автомобіля, який збив хлопця, був начальник районного кримінального розшуку Володимир Гук, а в машині, зі слів пораненого у ДТП свідка, ще знаходився і керівник міліції Кіровського району Павло Овчаров. Учасники пікету були занепокоєні тим, що прокуратура затягує хід слідства задля уникнення відповідальності міліцейськими високопосадовцями. Пікетувальники тримали портрет загиблого та плакати з надписами: «Гук, ответь по закону», «Прекратить милицейский беспредел», «Кировское против беззакония».

Миколаївська область, Крим

Читайте також:

Контакти

  • Українська Народна Партія
  • Україна, 01601, м. Київ
  • вул. Мечнікова 3, офіс 314
  • Тел.: +38 095 145 6940
Image
Image
Image