КИЇВ. Напередодні судових слухань КМДА почала виконувати рішення Київради із заснування скверу ім. Василя СТУСА

«Напередодні слухань у Київському апеляційному адміністративному суді Київська міська державна адміністрація нарешті зробила перший крок для узаконення скверу імені Василя Стуса»,— повідомив ініціатор створення скверу, голова Святошинської районної організації Української народної партії Віктор ТКАЧЕНКО. 27 березня він отримав повідомлення «про виготовлення технічних документів щодо ділянки скверу ім. Василя Стуса та внесення її до автоматизованої системи ПК «Кадастр» ГУ земельних ресурсів».

«Ця подія знакова, оскільки 5 квітня у Київському апеляційному адміністративному суді (за адресою вул. Московська, 8, корп.30, зал судового засідання № 6) призначено розгляд справи за апеляційною скаргою активістів УНП на постанову Окружного адміністративного суду м. Києва від 08 червня 2011 р. у справі за адміністративним позовом українських народників до КМДА про зобов’язання вчинити дії», – повідомив голова Святошинської районної організації УНП Віктор ТКАЧЕНКО.

«Нарешті, на третьому році наполегливої діяльності громадськості у напрямку виконання ПОПОВИМ  рішення Київради № 13/3451 від 26 лютого 2010 року «Про присвоєння скверу ім. Василя Стуса» відбулися перші кроки до цього. Швидше за все, КМДА напередодні виборів намагається показати себе з позитивного боку. І, якщо найближчим часом виконавчий орган Київради проведе всі процедури щодо легалізації скверу Стуса, то у суді не буде предмету для оскарження», – наголосив політик.

Читайте також:

Контакти

  • Українська Народна Партія
  • Україна, 01601, м. Київ
  • вул. Мечнікова 3, офіс 314
  • Тел.: +38 095 145 6940
Image
Image
Image