День Перемоги по-луганськи: Державний прапор замінили на прапори ПР, червоні стяги та портрети Сталіна

Луганська обласна організація УНП засуджує провокативні дії провладної  партії під час урочистих заходів до Дня Перемоги. Так, на святкуванні Перемоги, не знайшлося місця для жодного Державного прапора України. Його замінили чисельні прапори Партії регіонів та червоні радянські стяги, які можна було побачити на будівлях міської ради, міськводоканалу, обласної бібліотеки та деяких  школах».

«На жаль, державному прапору України на цьому приватизованому регіоналами та господарями Кремля святі місця не знайшлося»,— зауважили представники УНП. – Все це вкотре свідчить, що День Перемоги для «регіоналів» є нічим іншим, як Днем Великого Піару».

«Цьогоріч,— додають представники УНП,— Луганськ, на відміну від усього цивілізованого світу, який визнав, а Парламентська асамблея ОБСЄ задокументувала, тотожність двох тоталітарних режимів: комунізму та нацизму, у Луганську продовжують вклонятися СТАЛІНУ та чіпляти його портрети на ще більш незрозумілі стрічки».

В УНП переконані, що таким чином місцева влада паплюжать пам'ять мільйонів людей, закатованих СТАЛІНИМ до, під час і після Другої світової війни.

Луганська область

Читайте також:

Контакти

  • Українська Народна Партія
  • Україна, 01601, м. Київ
  • вул. Мечнікова 3, офіс 314
  • Тел.: +38 095 145 6940
Image
Image
Image