ДЖОДЖИК закликає до економічного і соціального «бойкоту» Партії регіонів

Народний депутат України, заступник голови Української народної партії Ярослав ДЖОДЖИК закликав українців до економічного і соціального бойкоту Партії регіонів.

«Бойкот або простою мовою, ігнорування — це найдієвіший метод мирного спротиву діючому режиму. Для цього не потрібно нікуди їхати, витрачати кошти, стояти на мітингах»,— вважає Ярослав ДЖОДЖИК.

«Припиніть спілкуватися з представниками Партії регіонів і членами їх родин до того часу, поки вони публічно не засудять «мовний законопроект». Перестаньте купувати товари і послуги у підприємств та фірм, що належать представникам Партії регіонів до публічного засудження останнім дій своїх однопартійців. Забирайте гроші з банків, що належать представникам Партії регіонів. Закликайте до соціального та економічного бойкоту Партії регіонів своїх родичів і близьких».

«Переконаний, що навіть за місяць такого бойкоту «регіонали» відчують економічні та психологічні наслідки зневаги до України та її мови. Хто не вірить в успіх подібних заходів нехай згадає наших предків. Зворотною медаллю заклику: «Свій, до свого, по своє!» був бойкот польських товарів. Кожен розумів, що витрачені кошти підуть на підтримку окупаційного режиму. Сьогодні маємо ту саму ситуацію»,— наголосив народний депутат.

Читайте також:

Контакти

  • Українська Народна Партія
  • Україна, 01601, м. Київ
  • вул. Мечнікова 3, офіс 314
  • Тел.: +38 095 145 6940
Image
Image
Image