В УНП закликали ЯНУКОВИЧА не робити з МОГИЛЬОВА «другого МЕШКОВА»

Кримська організація Української народної партії закликає Президента України не діяти в інтересах кримських сепаратистів, збільшуючи повноваження автономії Криму. З цією заявою виступив голова Кримської організації УНП Олег ФОМУШКІН. За його словами, навіть не підозрюючи цього, Віктор ЯНУКОВИЧ може зробити з лояльного йому Анатолія МОГИЛЬОВА «другого МЕШКОВА».

Так політик прокоментував заяву голови Ради міністрів Криму, голови Кримської організації Партії регіонів Анатолія МОГИЛЬОВА, що він домовився з Президентом про значне розширення автономії півострова.

«Основна мета кримських сепаратистів – скасування так званої «поправки Зайця» до кримської Конституції, що жодний нормативно-правовий акт Автономної республіки Крим не може суперечити Конституції та законодавству України. Для цього вони готові підтримати будь-якого політика, зробити його «прапором» кримського сепаратизму», – вважає голова Кримської організації УНП.

Він зауважив, що «УНП вимагає в Президента України відмовитися від ідеї розширення кримської автономії, що суперечить Конституції та самому духу унітарної української держави». «Національні інтереси держави передбачають, навпаки, послаблення повноважень автономії, а це автоматично ознатиме послаблення кримського сепаратизму», – підсумував Олег ФОМУШКІН.

УНП

Читайте також:

Контакти

  • Українська Народна Партія
  • Україна, 01601, м. Київ
  • вул. Мечнікова 3, офіс 314
  • Тел.: +38 095 145 6940
Image
Image
Image