УНП вимагає від міської влади УЖГОРОДА відремонтувати світлофори

Виділити кошти на ремонт світлофорів та впровадити в Ужгороді систему цілодобового моніторингу їх стану і роботи вимагає від міського голови обласного центру Закарпатська обласна організація Української народної партії. Партійці також чекають від влади проведення перевірки діяльності КП «Міськсвітло» і його спроможності обслуговувати світлофорне господарство.

Необхідність звернутися до міської влади виникла у зв’язку з численними зверненнями ужгородців, які нарікають на незадовільний стан світлофорів. За словами заступника голови Закарпатської обласної організації УНП Миколи НЕЧИТАЙЛА, мешканці міста «шукали правди в Державтоінспекції, проте дізналися, що ДАІ не несе відповідальності за стан світлофорів, оскільки після проведення тендера право на їх обслуговування отримало КП «Міськсвітло».

Оскільки від роботи світлофорів у значній мірі залежить безпека життя мешканців та гостей обласного центру, керівництво закарпатської УНП звернулося до Ужгородського міського голови з проханням навести лад із світлофорними об’єктами міста.

«Модернізація системи руху транспорту в місті не просто назріла, а давно перезріла,— розповідає Микола НЕЧИТАЙЛО. – Та говорити про розробку і впровадження відповідної програми поки що не доводиться, бо не виконується навіть програма мінімум: окремі перехрестя часто не регулюються ні технічно, ні працівниками ДАІ. До цього додайте непрацюючі кольорові сектори, збої у роботі, навіть падіння світлофорів та безліч подібних фактів».

Представник УНП наголошує, що «у фірмі, яка виграла тендер, мали б знати на що йдуть, але замість повного виконання своїх зобов’язань посилаються на нестачу матеріалів, коштів, робочої сили і тому подібне», та сподівається, що міська влада зможе забезпечити безперебійну, якісну роботу світлофорів.

УНП

Читайте також:

Контакти

  • Українська Народна Партія
  • Україна, 01601, м. Київ
  • вул. Мечнікова 3, офіс 314
  • Тел.: +38 095 145 6940
Image
Image
Image