Українська Народна Партія вимагає підписати Закон України «Про національну поліцію»

Реформа правоохоронних органів має стати запорукою безпеки всіх громадян України не залежно від достатку, професії, статі чи національності.

Однак на сьогодні народ України не може зрозуміти, чому досі не підписано Закон України «Про національну поліцію», а реформа правоохоронних органів фактично зупинена, одночасно зі зростанням рівня злочинності в Україні.

Рівень довіри до влади серед пересічних громадян щодня знижується, репутація правоохоронних органів не витримує жодної критики. Однак знайшлися тисячі найкращих молодих людей, які взяли на себе відповідальність не лише за безпеку громадян України, а й за відновлення довіри до правоохоронних органів, пройшли жорсткий відбір, складні навчання і навіть за короткий час зуміли завоювати симпатію в українців. Сьогодні вони працюють фактично поза законом — з незрозумілими міліцейськими посвідченнями, у нестатутній формі, без надії отримувати ту зарплату, яку їм обіцяли при вступі на службу.

На реформи чекає не лише Україна, а й весь світ. Міжнародна спільнота надала матеріальну і технічну підтримку для створення поліції і чекає відповідних результатів. Президент повинен негайно підписати закон і легалізувати діяльність поліції. Якщо наміри реформ є справжніми і чесними, якщо влада зацікавлена у реальних змінах правоохонних органів, Президент повинен підтвердити це своїми діями,  або пояснити чому він досі цього не зробив.

Партійна позиція

Читайте також:

Контакти

  • Українська Народна Партія
  • Україна, 01601, м. Київ
  • вул. Мечнікова 3, офіс 314
  • Тел.: +38 095 145 6940
Image
Image
Image