У Дніпропетровську побили учасників Майдану, які прямували до Києва

Біля автовокзалу у Дніпропетровську троє молодих людей спортивної статури побили чотирьох учасників Євромайдану, які прямували до Києва. Про це розповів «Інтерфаксу-Україна» один із потерпілих, депутат Бабушкінської райради, помічник нардепа Леоніда Сергієнка Микола Хоменко.

За його словами, він із трьома учасниками Євромайдану сиділи в машині, коли троє молодих осіб почали штовхати один одного прямо в машині.

«Вони так штовхали один одного на машину, що ум'яли двері. Коли ми вийшли з машини, вони без слів накинулися на нас і стали професійно бити. Вони били по обличчю, голові, збили мене з ніг і почали бити ногами»,— розповів Хоменко.

За його словами, нападники – професійні спортсмени, борці.

«Я не виключаю, що нас били ті ж „тітушки“ народного депутата Івана Ступака, які розгромили Євромайдан у Дніпропетровську»,— додав Хоменко.

Міліція нападників і потерпілих доправила в Кіровське районне відділення Головного управління МВС у Дніпропетровській області.

Потерпілі планують звернутися  до лікарні, зняти побої й домагатися відкриття кримінального провадження.

У неділю на народному віче у Дніпропетровську було зібрано близько 24 тис грн, на які понад 60 людей спрямовані до Києва на Майдана Незалежності.

Дайджест, Дніпропетровська область

Читайте також:

Контакти

  • Українська Народна Партія
  • Україна, 01601, м. Київ
  • вул. Мечнікова 3, офіс 314
  • Тел.: +38 095 145 6940
Image
Image
Image