Опозиція: Заявами про штурм міліція хоче залякати мітингувальників

Штаб національного спротиву знаходиться у Будинку профспілок і КМДА на законних підставах, тому всі заяви київської міліції щодо штурму будівель, начебто захоплених учасниками Євромайдану, є провокативними.

Про це йдеться у заяві прес-служби партії «Батьківщина».

«Штаб національного спротиву на легітимних підставах знаходиться у Будинку профспілок. Є відповідні договори оренди цих приміщень»,— йдеться у заяві.

Опозиція: Заявами про штурм міліція хоче залякати мітингувальників
 
Опозиція: Заявами про штурм міліція хоче залякати мітингувальників
 
Опозиція: Заявами про штурм міліція хоче залякати мітингувальників
 

«Також повідомляємо, що в цих приміщеннях народні депутати Павло Петренко, Валерій Карпунцов та Олег Махніцький проводять цілодобовий прийом громадян, про що було офіційно повідомлено КМДА та МВС»,— наголосили у «Батьківщині».

В опозиції зазначили, що депутати у своєму депутатському зверненні на адресу Захарченка та керівництва КМДА наголошують, що починаючи з 1 грудня 2013 вони безстроково проводитимуть зустрічі з виборцями за адресами: вул. Хрещатик, Майдан Незалежності, вул. Грушевського (біля Верховної Ради та Кабінету міністрів), вул. Михайлівська, вул. Богомольця, Михайлівська та Європейська площі, приміщення КМДА та в Будинку профспілок",— йдеться у зверненні.

«Хочемо попередити владу, що будь-які силові дії проти людей, які цілком законно перебувають у цих приміщеннях, є незаконними, провокативними та антиконституційними»,— йдеться у заяві.

Дайджест

Читайте також:

Контакти

  • Українська Народна Партія
  • Україна, 01601, м. Київ
  • вул. Мечнікова 3, офіс 314
  • Тел.: +38 095 145 6940
Image
Image
Image