ПОЛТАВЩИНА. Депутатові від УНП не дали виступити на святі села

Влада села Веприк Гадяцького району не дозволила виступити на сільському святі депутатові Гадяцької районної ради від Української народної партії Надії МОВЧАН.

Упродовж кількох Надія МОВЧАН років опікується сільськими проблемами, разом з мешканцями Веприка боролася проти закриття дільничної лікарні. Цього разу вона привезла для села медичне обладнання. Проте слова їй не надали, а коли депутат сама підійшла до мікрофона, його відключили та увімкнули музику.

Надія МОВЧАН пов’язує цей інцидент із парламентськими виборами, адже вона є довіреною особою кандидата в народні депутати України від УНП Сергія ЖУКОВЦЯ, а також очолює районний штаб «Нашої України». Сільське ж свято, за словами Н. МОВЧАН, замість традиційних вишиванок та національної символіки, було «одягнене» в біло-блакитні кольори.

А в неділю, 7 жовтня, керівництво гадяцького комунального ринку намагалося видворити в території ринку агітаторів Сергія ЖУКОВЦЯ, хоча про проведення агітаційної акції кандидат завчасно повідомив місцеву владу.

Полтавська область, УНП, Новини з областей

Читайте також:

Контакти

  • Українська Народна Партія
  • Україна, 01601, м. Київ
  • вул. Мечнікова 3, офіс 314
  • Тел.: +38 095 145 6940
Image
Image
Image