ЛУГАНСЬК. УНП пропонує зробити 9 травня Днем трауру

Луганська обласна організація Української народної партії пропонує відмежувати радянську пропаганду від поваги до загиблих і зробити 9 травня Днем трауру і пам’яті, а не прославляти диктатора, що поневолив пів Європи, та проводити даремні акції, витрачаючи державні кошти на 15-кілометрову Георгіївську стрічку.

«Ви ніколи не замислювалися,— питають представники обласної УНП,— чому День Перемоги довгий час – а саме 20 років — був робочим днем, який не відзначали ні за Сталіна, ні за Хрущова? Лише в 1965 році ця дата стала вихідним днем. Чому, наприклад, наші ветерани живуть незрівнянно гірше, ніж ветерани-переможені?».

Вони переконані, що відповідь проста. «При такій кількості жертв, логічніше було б 9 травня зробити Днем трауру і пам’яті, коли по всій Україні було б чути поминальні дзвони, а по всіх церквах відслужені панахиди по загиблих у Другій світовій війні»,— пропонують партійці.

«Міфи про Велику Вітчизняну війну, про перемогу в ній СТАЛІНА, партія влади продовжує використовувати як їй заманеться, головне, що авторитетом і пам’яттю загиблих можна маніпулювати, зачіпати ними біль їхніх близьких. Можна знову вдало протиставити Захід і Схід – поділяти і володарювати»,— наголошують партійці.

УНП, Луганська область

Читайте також:

Контакти

  • Українська Народна Партія
  • Україна, 01601, м. Київ
  • вул. Мечнікова 3, офіс 314
  • Тел.: +38 095 145 6940
Image
Image
Image