КИЇВ. Святкування Дня свободи закінчилося складанням актів про адміністративне правопорушення. Фото

«Влада наклала в…ето», — прокоментував сьогоднішнє святкування Дня Свободи у столиці заступник голови Української народної партії, голова управи Київської міської УНП Володимир ШОВКОШИТНИЙ. Саме це, на його думку, «є причиною владної заборони проводити святкування Дня Свободи і, зокрема, причиною складання правоохоронцями акту про адміністративне правопорушення на заступника голови Київської міської організації УНП  Сергія ВУТКЕ за те, що святкування-таки проводилося».

ШОВКОШИТНИЙ розповів: «Коли організатори акції – активісти Української народної партії КУН, УНСО, зібралися на Майдані Незалежності для відзначення річниці Помаранчевої революції все було мирно і спокійно. Раптом до організаторів заходів з імпровізованої тусовки прибігло двоє, вимахуючи перед собою посвідченнями і назвалися судовими виконавцями. Вони показали. Саме показали, а не вручили, повноважним представникам патріотичних партій рішення адміністративного суду про заборону проведення будь-яких акцій у День свободи. Так само раптово, як з’явилися, ці служителі «Феміди» з Майдану втекли. Подейкували, що міліціонерам таки копію рішення суду залишили».

Представник УНП наголосив, що «не зважаючи на публічний спектакль судових службовців, організатори святкування підняли свої прапори і таки спробували встановити намет на тому місці, де у 2004 році стояла сцена. Потім, учасники акції зібралися у коло, де виступили представники організаторів святкування Дня свободи».

Читайте також:

Контакти

  • Українська Народна Партія
  • Україна, 01601, м. Київ
  • вул. Мечнікова 3, офіс 314
  • Тел.: +38 095 145 6940
Image
Image
Image