ДЖОДЖИК прогнозує, що зміни до мовного законодавства прийматимуть вночі

«Влада хоче протягнути мовний законопроект тишком-нишком, як це було зроблено із змінами до закону про засади зовнішньої політики і іншими визначальними законопроектами. Тож, питання про мовну політику швидше за все розглядатимуть пізно ввечері, коли вже не буде прямої трансляції»,— вважає народний депутат України, заступник голови Української народної партії Ярослав ДЖОДЖИК.

«У порядку денному стоїть багато питань до обговорення, а «мовне» — одне з останніх»,— нагадує ДЖОДЖИК. Він переконаний, що це «свідомі маніпуляції для того, щоб зменшити кількість депутатів на час прийняття закону і по-максимуму залучити «багаторуких піаністів-голосувальників».

Ярослав ДЖОДЖИК закликав усіх небайдужих залишатися під стінами Верховної Ради, адже «тільки тут можна буде побачити «героїв», котрі розколюють Україну, бо трансляції засідання на той час вже не буде». «Треба чинити тиск на депутатів-піаністів своєю присутністю і зробити все, щоб вони не потрапили до наступного парламенту», -  наголосив представник УНП.

Довідково. Сьогодні УНП разом з представниками інших політичних сил і громадськості пікетує Верховну Раду проти прийняття «мовного законопроекту».

Читайте також:

Контакти

  • Українська Народна Партія
  • Україна, 01601, м. Київ
  • вул. Мечнікова 3, офіс 314
  • Тел.: +38 095 145 6940
Image
Image
Image