БОЛЮК: портрети Януковича у школах не обов’язкові

У п’ятницю 25 листопада при розгляді на сесії Івано-Франківської обласної ради освітніх питань, членові Центрального проводу Української народної партії начальнику Головного управління освіти і науки Івано-Франківської ОДА Зінаїді БОЛЮК, один із депутатів поставив запитання відносно того, чи обов’язково в школах вивішувати портрети Президента України Віктора Януковича.

Відповідаючи на запитання Зінаїда Болюк зазначила, що жодних розпоряджень щодо цього Головне управління освіти і науки не видавало. А особисто вона вважає, що обов’язковою у школах є наявність державної символіки, а також портретів таких визначних діячів нашої історії, як Тарас Шевченко і Михайло Грушевський. А за життя політиків, слави ще замало, аби вивішувати їхні портрети. Тому ніхто нікого не змушує, а портрети Президента України керівники навчальних закладів вішають лише за своїм власним бажанням.

Натомість член Центрального проводу УНП відзначила, що протягом року не було придбано жодного шкільного автобуса, а їх для потреб сільських шкіл на Прикарпатті потрібно ще більше сотні.

Також практично невирішеною в освітній сфері залишається проблема відсутності в школах туалетів у приміщеннях – в Івано-Франківській області такими санвузлами забезпечено менше половини сільських шкіл.

Читайте також:

Контакти

  • Українська Народна Партія
  • Україна, 01601, м. Київ
  • вул. Мечнікова 3, офіс 314
  • Тел.: +38 095 145 6940
Image
Image
Image