УНП вимагає заборонити псевдонаукову збірку КОЛЕСНІЧЕНКА

Українська народна партія звертається до Державного комітету телебачення і радіомовлення, що відповідальний за реалізацію державної політики в інформаційній та видавничій сферах, заборони розповсюдження в Україні українофобської, псевдонаукової та відверто брехливої збірки народного депутата Вадима КОЛЕСНІЧЕНКА «ОУН и УПА: исследования о создании «исторических» мифов». З цією заявою виступив член Правління УНП Володимир СТУПАК.

Він нагадав, що на днях професор Єльського університету Тімот Снайдер заявив, що нардеп від ПР Вадим Колесніченко порушив його авторські права, без дозволу використав праці професора, при цьому умудрившись ще й перекрутити дуки професора.

«Колесніченко скористався типовим методом роботи радянських пропагандистських органів, які дуже часто витягували з контексту або перекручували слова відомих західних політиків чи науковців про радянський режим», – зауважив СТУПАК.

Представник УНП переконаний, що «Держкомтелерадіо зобов’язане виконати умову Снайдера, заборонивши розповсюдження книги КОЛЕСНІЧЕНКА», – підсумував Володимир СТУПАК.

УНП, Донецька область

Читайте також:

Контакти

  • Українська Народна Партія
  • Україна, 01601, м. Київ
  • вул. Мечнікова 3, офіс 314
  • Тел.: +38 095 145 6940
Image
Image
Image