УНП обурена придбанням квартири для заступниці голови Рівненської ОДА

Рівненська обласна організація Української народної партії вимагає від голови облдержадміністрації пояснити, чому «житлом, у першу чергу, забезпечують заступників голови ОДА, в той час як тільки у позачерговій черзі на житло перебуває 980 рівнян». Про це йдеться в запиті голови обласної УНП Світлани НІКОЛІНОЇ до очільника ОДА Василя Бкерташа.

«Нас обурює те, що житлом за кошти обласного бюджету забезпечили не лікаря, вчителя чи сироту, а заступницю голови Рівненської ОДА, яка й без того малозабезпеченою людиною не є», – наголосила голова обласної УНП. Партійців цікавить також і те, «з якого фонду було виділено державні кошти для придбання тієї квартири, на якій сесії і коли було прийнято рішення про придбання житла для пані Сад, коли було проведено тендер і які організації та підприємства надавали свої пропозиції по наданню житла для заступниці голови РОДА?».

У запиті партійці вимагають також повідомити, «які нормативні акти, постанови, норми закону чи Закони були враховані при виділенні коштів для придбання квартири для заступниці голови РОДА п. Світлани Сад».

«І найголовніше, ми запитаємо пана Берташа про вартість квартири», – йдеться у запиті УНП до Берташа.

Відповідь Василя Берташа представники УНП обіцяють оприлюднити у день її отримання.

Довідково. Нещодавно за кошти обласного бюджету заступник голови Рівненської облдержадміністрації Світлана Сад отримала у Рівному на вулиці Костромській двокімнатну квартиру площею 36 кв. метрів, в якій проживатиме разом зі своєю матір’ю. Як пояснили прес-службі РОО УНП в головному фінансовому управлінні, Рівненський міськвиконком погодив відповідний протокол спільного засідання профкомітету апарату та керівництва Рівненської обласної державної адміністрації щодо надання житла.

УНП, Рівненська область

Читайте також:

Контакти

  • Українська Народна Партія
  • Україна, 01601, м. Київ
  • вул. Мечнікова 3, офіс 314
  • Тел.: +38 095 145 6940
Image
Image
Image