УНП: Чергове вдосконалення Податкового кодексу – лише замилювання очей підприємцям

Заклики до представників малого і середнього бізнесу подавати власні пропозиції, аби вдосконалити чинний Податковий кодекс – ні що інше, як чергова профанація влади. Про це йдеться в заяві прес-служби Тернопільської обласної організації Української народної партії.

«Теперішні пропозиції підприємців влада до уваги не візьме: це чергова спроба створити видимість «покращення» життя вже сьогодні і «турботи» про малий і середній бізнес в Україні», – зазначили представники обласної УНП. Партійці наголосили, що «насправді, Уряду давно слід визнати, що він глибоко непрофесійний і тому неспроможний створити ані належний законопроект, ані сприятливі умови для бізнесу, окрім як для близьких до себе олігархів».

У заяві члени обласної УНП нагадали, що «податковий кодекс з подання Уряду вже «обговорювали» в країні півроку, поки й Президент не визнав його нікудишнім». «Тоді Кабмін написав другий варіант документа, який також довго «обговорювали». Зрештою кодекс прийняли, та на ділі він настільки юридично заплутаний, так тисне на мале підприємництво, що вижити при цьому податковому навантаженні в підприємництва України шансів украй мало», – йдеться у заяві.

«Податкове законодавство України потребує докорінних змін на засадах реальної підтримки малого і середнього бізнесу та національного виробника, що неодноразово пропагувала УНП», – зазначили партійці.

УНП

Читайте також:

Контакти

  • Українська Народна Партія
  • Україна, 01601, м. Київ
  • вул. Мечнікова 3, офіс 314
  • Тел.: +38 095 145 6940
Image
Image
Image