У Попова пожалілися, що робота прес-служби заблокована

Робота управління інформаційного забезпечення та доступу до публічної інформації апарату Київської міської держадміністрації тимчасово заблокована.

«Попри обіцянки штурмовиків адмінбудівлі КМДА не проникати в робочі кабінети держслужбовців, протестувальники виламали двері до кабінету управління інформаційного забезпечення та доступу до публічної інформації (прес-служби КМДА)»,— сказано в повідомленні.

З кабінету вилучені меблі, комп’ютери та оргтехніка. Документи і особисті речі працівників прес-служби розкидані на підлозі.

«Все це блокує роботу прес-служби у складі управління, а також відділу доступу до публічної інформації»,— сказано в заяві.

«Усі запити від засобів масової інформації та запити на публічну інформацію, що були надіслані на офіційні електронні адреси Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. після завершення робочого дня у п’ятницю, 29 листопада, не будуть отримані та зареєстровані до відновлення техніки та доступу до поштового серверу»,— попередили у КМДА.

Телефони управління також тимчасово не працюють, додали там.

Водночас, сайт київської влади оновлюється і працює пошта Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.. Також можна звертатися по коментарі за телефоном 067-242-37-22.

«Ми сподіваємося, що організатори захоплення приміщень утримаються від актів вандалізму»,— заявляє прес-служба КМДА.

Як відомо, у неділю вдень мітингувальники увірвалися в будівлю КМДА.

Київська міліція вже попередила, що буде вживати заходів зі звільнення захоплених адмінбудівель, якщо мітингувальники не покинуть їх самі.

Дайджест

Читайте також:

Контакти

  • Українська Народна Партія
  • Україна, 01601, м. Київ
  • вул. Мечнікова 3, офіс 314
  • Тел.: +38 095 145 6940
Image
Image
Image