У Криму влада за народні гроші охороняється від народу

«Влада Криму охороняється від народу за народні гроші», – так голова Кримської організації Української народної партії Олег ФОМУШКІН прокоментував інформацію про низку договорів на загальну суму 3 мільйони 570 тисяч гривень, які уклала допоміжна служба управління справами Ради міністрів АРК на оплату комунальних послуг та послуг охорони.

Політика обурює марнотратство кримських чиновників, які 2 мільйони 780 тисяч гривень віддають Управлінню державної служби при головному Управлінні МВС України в Криму, що охоронятиме Раду міністрів протягом 2012 року, 362 тисяч гривень — на оплату електроенергії і 422 тисячіна постачання пару та гарячої води.

«Що вони там, купаються за народні гроші?», – запитує ФОМУШКІН. Лідер Кримської УНП нагадує, що «результатом роботи цієї влади є бідність країни», та пояснює бажання «відгородитися від людей» зростанням народного гніву.

«Потрібно чесно та самовіддано працювати на народ, тоді не доведеться від нього охоронятися», – радить держслужбовцям Олег ФОМУШКІН.

Крим

Читайте також:

Контакти

  • Українська Народна Партія
  • Україна, 01601, м. Київ
  • вул. Мечнікова 3, офіс 314
  • Тел.: +38 095 145 6940
Image
Image
Image