РІВНЕНЩИНА. УНП вимагає звільнити з роботи судимих чиновників

Рівненська обласна організація Української народної партії вимагає негайно звільнити із займаних посад чиновників обласної державної адміністрації, які раніше неодноразово притягалися до кримінальної відповідальності й були судимі за корупційні дії та розкрадання державних коштів.

За інформацією УНП, у відділі з питань фізичної культури та спорту Рівненської ОДА працюють державні службовці, чиє перебування на посадах суперечить ухваленому 18 травня закону, який забороняє приймати на роботу в державні органи раніше засуджених за корупційні злочини осіб.

Так, начальник відділу Володимир ГУДІЛІН перебуває під слідством по кримінальній справі за побиття директора школи, заступник начальника відділу Микола ПЕТРЕНЧУК судимий за корупційні діяння, а головний спеціаліст відділу Микола ДУДУЛАДЕНКО двічі судимий за корупцію. Стосовно цих осіб у 2009 році було порушено кримінальну справу № 51/343–09 за ст. 191 ККУ (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).

Оскільки ці чиновники продовжують працювати в облдержадміністрації, Рівненська обласна організація УНП повторно звернулася до голови ОДА Василя БЕРТАША з вимогою звільнити судимих держслужбовців, тепер уже відповідно до нещодавно ухваленого закону.

УНП, Рівненська область

Читайте також:

Контакти

  • Українська Народна Партія
  • Україна, 01601, м. Київ
  • вул. Мечнікова 3, офіс 314
  • Тел.: +38 095 145 6940
Image
Image
Image