Луганська УНП вимагає кримінальної відповідальності для автора «євразійського» відеоролика

Луганська обласна організація Української народної партії засуджує намагання ексцентричного прокремлівського мільйонера від КПУ Владислава КРИВОБОКОВА протиставити Донбас Україні та вимагає негайно заборонити його ганебний відеоролик, а самого автора притягти до кримінальної відповідальності через спроби розколоти Україну, нав’язуючи суспільству ідеї щодо вступу України до Євразійського союзу. Так у Луганській УНП відреагували на появу нового відеоролика одіозного луганського політика.

За повідомленнями ЗМІ, КРИВОБОКОВ зняв відео про майбутню громадянську війну в Україні, яка розгортається у 2015 році через небажання нашої країни приєднатися до Євразійського союзу. Зокрема, в екранізованій хворобливій фантазії автора армія «Східного визвольного корпусу» — добровольців Донбасу і Слобожанщини — бореться з угрупованнями «Західного комітету опору диктатурі», знищуючи останніх у Полтаві, Черкасах, Чернігові, а потім і Києві.

Раніше луганські канали демонстрували відео КРИВОБОКОВА, де кілька пар рук руйнують пазл у вигляді карти України, Росії, Білорусії і Казахстану, а потім збирають його під нав'язливим логотипом Євразійського союзу.

УНП, Новини з областей, Крим, Луганська область

Читайте також:

Контакти

  • Українська Народна Партія
  • Україна, 01601, м. Київ
  • вул. Мечнікова 3, офіс 314
  • Тел.: +38 095 145 6940
Image
Image
Image