Представника УНП цікавить, чому подорожчав проїзд у маршрутках Рівненщини

Обґрунтувати збільшення вартості проїзду в маршрутних таксі області з 20 до 23 копійок за кілометр, надавши відповідні розрахунки, вимагає від чиновників заступник голови Рівненської районної організації Української народної партії Павло ДУТКО.

Про це йдеться в запиті представника УНП, надісланому на адресу Рівненської облдержадміністрації.

«Пасажири, по гаманцях яких підвищення цін в маршрутках вдарило дуже болюче, мають право бути обізнаними зі схемою, згідно з якою вираховується вартість проїзду. Саме тому я від імені Української народної партії надіслав відповідний запит на адресу облдержадміністрації», – розказав представник УНП.

ДУТКО повідомив, що «своє рішення чиновники облдержадміністрації пояснюють збільшенням ціни на бензин, а також зростанням заробітної платні серед мешканців області». «З першим усе зрозуміло, але чи може незначне збільшення зарплатні, та й то далеко не у всіх, слугувати причиною підвищення вартості проїзду як мінімум на 50 копійок?», – запитує заступник голови районної УНП.

«Значне підвищення ціни за проїзд в маршрутних таксі області стало справжньою несподіванкою для більшості пасажирів», – коментує ситуацію Павло ДУТКО. За його словами, «дивує також і те, що значна частина ЗМІ області проігнорувала настільки важливе соціальне питання». «Сподіваюся, що чиновники уже найближчим часом пояснять усім нам, що входить у вартість проїзду в міжміських маршрутках на території Рівненської області і за якою формулою вираховується ця сума», – підсумував пан ДУТКО.

УНП, Рівненська область

Читайте також:

Контакти

  • Українська Народна Партія
  • Україна, 01601, м. Київ
  • вул. Мечнікова 3, офіс 314
  • Тел.: +38 095 145 6940
Image
Image
Image