Об’єднана «Наша Україна» в Криму підтримує рух «ЧЕСНО»

Кримська «Наша Україна» поділяє мету та завдання Руху «Чесно» та готова до співпраці з ним»,— заявив керівник кримського виборчого штабу «Нашої України» Криму Олег ФОМУШКІН, підсумовуючи презентацію результатів незалежного дослідження діяльності народних депутатів від Криму та нового інструменту «ЧЕСНОМЕТР».

Політик розповів, що «8 серпня 2012 року в Сімферополі мав місце круглий  стіл, де координатор Руху «ЧЕСНО» в Криму Світлана ЄРЕЩЕНКО (Кримський Незалежний центр політичних дослідників і журналістів) та член регіональної координаційної ради Андрій МАСТИКІН (Комітет виборців України) представили скуток незалежного дослідження діяльності народних депутатів України від Криму. У роботі круглого столу взяли  участь представники голова Кримської організації партії «Наша Україна» Владислав ХМЕЛОВСЬКИЙ та голова Кримської організації Конгресу українських націоналістів Василь ОВЧАРУК. Дослідження виявили, що жоден з народних депутатів — представників Криму не відповідає усім шести критеріям руху «Чесно».

«Безумовно така ініціатива, щодо виявлення доброчесності наших земляків-народних депутатів,  підтримуватиметься нашою політичною силою. Ми докладемо всіх зусиль щодо висвітлення їхньої справжньої діяльності в кримських ЗМІ, на будь-якому зібранні, навіть просто на вулиці. Виборець має право знати правду про своїх обранців аби зробити правильний вибір під час прийдешнього голосування»,— підсумував Олег ФОМУШКІН.

Новини з областей, Крим

Читайте також:

Контакти

  • Українська Народна Партія
  • Україна, 01601, м. Київ
  • вул. Мечнікова 3, офіс 314
  • Тел.: +38 095 145 6940
Image
Image
Image