На СУМЩИНІ почалася війна компроматів

Хоча  до старту парламентської виборчої кампанії залишається  більш як півроку, на Сумщині вже запущено маховик чорного піару й компроматів: за інформацією обласної організації Української народної партії, з цією метою до Сум зачастили деякі народні обранці.

«Одні хочуть публічно, з допомогою правоохоронних органів, перевірити причетність голови облдержадміністрації Юрія ЧМИРЯ до штучного банкрутства виробничого об’єднання «Свема», яким той свого часу керував, а інші  з’ясовують, чи є депутат міської ради Сергій ЖУК із промерівської фракції «Рідне місто» племінником відомого на теренах СНД злодія в законі Сергія ЛИСЕНКА на прізвисько Льора, бо останній, мовляв, через свого родича досить вправно впливає на роботу міського голови Геннадія МІНАЄВА»,— розповідає голова Управи обласної організації УНП Віталій ВОЛОЩУК.

Політик переконаний, що «подібні компромати стануть частішими з наближенням виборів, оскільки вже утворились певні конгломерати бізнесу і влади, які «мочитимуть» опонентів різними методами».

«І мер, і губернатор, швидше за все, балотуватимуться до Верховної Ради і, можливо, по одному округу. Тож гості з Києва виконують у цих схемах лише певні «посередницькі» функції»,— підсумував представник УНП.

Сумська область, Війна

Читайте також:

Контакти

  • Українська Народна Партія
  • Україна, 01601, м. Київ
  • вул. Мечнікова 3, офіс 314
  • Тел.: +38 095 145 6940
Image
Image
Image