Ми мусимо збудувати народну Україну, за яку загинули Герої Небесної Сотні – Звернення УНП

Звернення Української народної партії з нагоди Дня Героїв Небесної Сотні

Друзі! Українці!

Сьогодні Україна молитвою вшановує річницю розстрілу Майдану. Всі живі віддають шану Героям Небесної Сотні, які загинули за нову європейську та демократичну Україну, де кожному гарантовано його Гідність.

У цій державі має керувати український народ, а не жменька олігархів, які, як ляльководи, приводять до влади своїх маріонеток.

Майдан боровся за мрію про вільну та гідну економічно багату Україну з розвиненим і захищеним малим та середнім бізнесом для кожного українця, а не олігархічну корумповану державу, з якої втікає економічно активне населення.

8 заповідь Української народної партії, яка була оголошена в далекому 1903 році твердить: «Не обкрадай власного народу».

Вона як ніколи актуальна сьогодні. Кожне податкове нововведення, що змушує працювати підприємця «в тіні» — це обкрадання теперішнього нашої держави, бо від економіки та економічно активних громадян залежить сила держави в обороні, розвитку, щоденному житті.

Кожна зневага до Конституції, до державних символів, національних інтересів — це обкрадання нашого майбутнього, бо немає нації без основи, немає справедливого суспільства до поваги основних прав і свобод. Саме ці цінності підняли людей у 2013–2014 роках. На цих цінностях виростає нове молоде покоління.

Ми маємо побудувати Україну, де влада служить народу, а не обкрадає його. Де держава створює умови, а громадянин працює на себе, реалізує свої таланти, поважає державні інституції, а не бачить у них ворога.

Подвиг Небесної сотні став одним з віхових етапів історії сучасної України. З нього почалася незворотна революція свідомості усього українського суспільства. А ми, живі, не маємо права зупинятися, ми мусимо будувати таку Україну, за яку загинули наші Герої.

Ми зобов’язані захищати здобутки вільного вибору, свободи, демократії, належності до європейської цивілізації, як від зовнішніх ворогів, так і від внутрішнього саботажу.

Для цього політика має стати народною. Тут мають бути представлені інтереси середнього класу, який створює найбільше благ. Мають бути ті, хто розуміють, що «демократія» та «закон один для всіх» — це не просто гарні слова, але інструмент, який захищає добробут нас та наших майбутніх поколінь.

Тож сьогодні хай кожен запитає себе, що він зробив, щоб жити у кращій країні! Тоді матимемо об’єктивну оцінку подій і процесів. Тоді у нас буде прогрес і ми збудуємо ту країну, за яку полягли Герої Небесної Сотні і тисячі інших захисників незалежного вибору України.

Царство Небесне загиблим Героям!

Слава Україні!

Героям слава!

УНП, Українські герої

Читайте також:

Контакти

  • Українська Народна Партія
  • Україна, 01601, м. Київ
  • вул. Мечнікова 3, офіс 314
  • Тел.: +38 095 145 6940
Image
Image
Image