Луганська УНП: Справа ЛАНДІКА – свідчення боротьби за посади всередині партії влади

У тому, що справа Романа ЛАНДІКА затяглася  на стільки місяців, Луганська обласна  організація Української народної партії вбачає політичне підґрунтя та боротьбу за посади всередині партії влади.

У лавах правлячої партії вже давно  відбуваються внутрішні чистки, про що свідчать не тільки такі гучні скандали, але й чисельні конфлікти всередині Партії регіонів, коли «по-тихому» своїх посад у Луганську позбулися начальник митниці, Держкомзему, управління ЖКГ Луганської облдержадміністрації, звертають увагу в УНП.

«Політичну складову цих процесів постаралися максимально «зам'яти», а що буває в разі виникнення конфронтації, видно на прикладі родини народного депутата Володимира ЛАНДІКА: у Луганську мало хто сумнівається в тому, що насправді «спецоперація» із затримання ЛАНДІКА-молодшого була спрямована проти його батька,— відзначають представники УНП.— А головною її метою є позбавлення ЛАНДІКА-старшого можливості балотуватися в Раду в 2012 році і по мажоритарному округу, і за списками Партії регіонів».

Сам Роман ЛАНДІК під час допиту в  залі засідань Ленінського районного суду Луганська звинуватив в організації провокацій проти його родини нардепа з Луганська Олександра ЄФРЕМОВА.

«Тож доки загальна увага була прикута до судів над Юлією ТИМОШЕНКО і Юрієм ЛУЦЕНКОМ, внутрішні чистки у владі залишилися практично непоміченими. Усе це зайвий раз стверджує, що регіонали заради влади ні перед чим не зупинятимуться»,— підсумовують у Луганській УНП.

УНП, Луганська область

Читайте також:

Контакти

  • Українська Народна Партія
  • Україна, 01601, м. Київ
  • вул. Мечнікова 3, офіс 314
  • Тел.: +38 095 145 6940
Image
Image
Image