Луганська УНП привітала військових із 20-ю річницею Збройних Сил України та провела змагання

Активісти Луганської УНП на чолі з головою організації Валентином ТКАЛИЧЕМ, до 20-ї річниці Збройних Сил України ініціювали проведення військово-спортивних змагань серед учнів старших класів та студентів-ліцеїстів Луганської області.

Військово-патріотичне  свято відбулося у місті Щастя, що на Луганщині на базі вищого ліцею транспорту. До фіналу потрапило 8 команд, серед яких і команда ліцею Луганського національного університету імені Т. ШЕВЧЕНКА, яку підготував Валентин ТКАЛИЧ. Треба зазначити, що у цьому навчальному закладі – чи не єдиному в області – діє козацька школа «Джура».

«Валентин ТКАЛИЧ запропонував досить насичену та цікаву військово-спортивну програму, де, крім змагань у спритності, швидкості, силі, витривалості, юнаки показали майстерність військово-практичної підготовки та довели, що є справжніми патріотами. Також учасники мали змогу продемонструвати власну ерудицію, кмітливість, знання історії Збройних Сил України»,— розповіли представники УНП.

По  завершенні голова Луганської УНП привітав військових Луганщини, які були присутні на заході, та побажав добра, родинної злагоди, здоров’я, щастя й нових звершень у благородній справі служіння Україні та її народові.

Також лідер Луганської УНП звернувся  до учасників змагань як майбутніх  захисників Батьківщини, які опановують нелегку майстерність військової справи: «Від вас залежить суверенність нашої держави, мир і спокій українського народу. Беріть же приклад зі своїх славетних попередників, які зуміли зберегти Україну для нас і доручили вам продовжувати цю відповідальну справу».

За  словами Валентина ТКАЛИЧА, метою  проведення такого заходу було, перш за все, патріотичне виховання молоді, виховання гордості за рідну країну, яка має таку багату історію — від Запорозького Війська до сучасних Збройних Сил України.

УНП, Луганська область, Війна

Читайте також:

Контакти

  • Українська Народна Партія
  • Україна, 01601, м. Київ
  • вул. Мечнікова 3, офіс 314
  • Тел.: +38 095 145 6940
Image
Image
Image