Криворізьку УНП відвідав голова Світового Конгресу Українців Стефан Романів

В рамках східноукраїнського турне офіс Криворізької міської організації Української народної партії відвідала поважна делегація на чолі з головою Світового Конгресу Українців Стефаном Романівим, координатором профспілки «Народна солідарність» Олексієм Кляшторним, виконавчим директором Міжнародного центру національного відродження імені Степана БАНДЕРИ Тарасом Рондзістим та редактора газети «Шлях перемоги» Віктором Рогом.

«Візит голови Світового Конгресу Українців в таке місто, як Кривий Ріг, безперечно, є важливою подією. Вдвічі приємніше, що він відбувся саме в офісі нашого партосередку», – розказав голова Криворізької УНП Рінат КОВБАСЮК. Він переконаний, що цей візит «вчергове доводить ефективність роботи УНП на патріотичній ниві, адже серед всіх патріотичних партій Кривого Рогу була обрана саме Криворізька УНП».

Голова Світового Конгресу Українців Стефан Романів подякував Рінату КОВБАСЮКУ за сприяння розвиткові патріотичному руху на Криворіжжі, особливо відзначивши щорічні святкування дня народження Генерала УПА Романа Шухевича. Саме Криворізька УНП започаткувала це свято, зробивши якісно новий крок в патріотичному вихованні суспільства Кривбасу.

УНП, Життя партії

Читайте також:

Контакти

  • Українська Народна Партія
  • Україна, 01601, м. Київ
  • вул. Мечнікова 3, офіс 314
  • Тел.: +38 095 145 6940
Image
Image
Image