Херсонська ОО УНП підтримала звернення ВО «Українська Гельсінська Спілка» на захист О. Мірошниченка

«Ми стурбовані діями влади і наш спільний обов’язок – захистити чесних людей від внутрішнього корумпованого ворога. Віримо в справедливість»- відмітив голова ХОО УНП Тарас Дідух на засіданні проводу організації, на якому було прийнято рішення підтримати звернення до Президента України голови Ветеранської організації «Українська Гельсінська Спілка»

Наші партійці знають Олексія Мірошниченка впродовж десяти років, як принципового  партійця та небайдужого до наших справ на Херсонщині, а також як одного із  перспективних керівників органів державної влади на Миколаївщині».

Херсонська ОО УНП підтримує звернення до Президента України голови Ветеранської організації «Українська Гельсінська Спілка» Олеся Шевченка, який закликав Гаранта Конституції звернути увагу на ситуацію з затриманням голови Кривоозерської райдержадміністраціїОлексія Мірошниченка, який днямиоприлюднив спростування усіх звинувачень на його адресу.

На фото:  Лютий  2014 року в дорозі на Майдан. Зліва Олексій Мірошніченко, за ним – народні депутати попередніх скликань Юрій Ширко та  Юрій Костенко, в центрі заступник голови УНП Ольга Давид, ліворуч поруч — голова Херсонської ОО УНП Тарас Дідух, за ним – голова Кримської ОО УНП Олег Фомушкін, найвище – голова Варашської РО УНП,Степан Жданюк, за кермом — Микола Павлюченко, перед прапором – нардеп Тарас Пастух.

Херсонська область, УНП, Новини з областей

Читайте також:

Контакти

  • Українська Народна Партія
  • Україна, 01601, м. Київ
  • вул. Мечнікова 3, офіс 314
  • Тел.: +38 095 145 6940
Image
Image
Image