Івана Габора зареєстровано кандидатом у народні депутати України

Постановою  Центральної виборчої комісії № 320 від 13 серпня 2012 року «Про реєстрацію кандидатів у народні депутати України, висунутих Українською Народною Партією, в одномандатних виборчих округах» Габора Івана зареєстровано кандидатом у народні депутати України, який балотуються від УНП в одномандатному мажоритарному виборчому окрузі № 72 Закарпатської області.

Габор Іван Іванович, народився 1 сiчня 1957 року в селі Вільхівці Тячівського району Закарпатської області, проживає в смт Дубове, доцент Ужгородського національного університету, кандидат філософських наук, голова Закарпатської обласної організації Української Народної Партії (УНП).

В 1990 та 1994 роках обирався депутатом Закарпатської обласної ради від Вільхівського та Дубівського мажоритарних округів. Був одним із ініціаторів розробки закону України про гірську  та про вільну економічну зону на Закарпатті.

У 1991–1994 роках організував і був керівником Дубівського відділу соціального захисту населення (єдиний випадок в Україні, коли для зручності в одному районі діють два такі відділи). З 2005 по 2007 роки очолював обласне управління праці і соціального захисту населення Закарпатської ОДА. Де за ним рахується немало добрих справ. Одночасно займався науковою і науково-викладацькою роботою, працював доцентом та зав. кафедрою університету «Україна», доцентом кафедри соціальної роботи УжНУ. Підготував декілька посібників для студентів вузів з соціальної політики та соціального захисту населення.

Як голова обласної організації, член Центрального Проводу УНП активно відстоює українські національні інтереси та духовні цінності нашого народу, виступає за збереження української мови як єдиної державної, проти сепаратизму та намагання ділити Україну. В соціально-економічній галузі захищає інтереси малого та середнього бізнесу, виступає за формування потужного середнього класу як основи стабільності суспільства й розвинутої економіки.

В разі обрання народним депутатом буде у складі опозиції до нинішнього режиму ПР, як фахівець на основі передового світового досвіду домагатиметься перегляду протягнутої так званої пенсійної реформи, відстоюватиме інтереси українського товаровиробника, виступатиме за розробку спеціальної державної програми розвитку гірських регіонів України.

Іван Габор є частиною команди УНП, що на парламентських виборах по загальнодержавному виборчому округу підтримує список об’єднання «Наша Україна» у яку увійшли представники від УНП та КУНу та 30 інших патріотичних громадських організацій.

Новини з областей

Читайте також:

Контакти

  • Українська Народна Партія
  • Україна, 01601, м. Київ
  • вул. Мечнікова 3, офіс 314
  • Тел.: +38 095 145 6940
Image
Image
Image