ДНІПРОПЕТРОВЩИНА. УНП вимагає не допустити закриття інтернату для дітей-інвалідів

З вимогою не допустити закриття інтернату для дітей-інвалідів у селищі Котівка звернулася до Магдалинівської районної ради Дніпропетровська обласна організація Української народної партії.

В УНП вважають, що заяви представників влади, буцімто дітей візьмуть до родин, завідомо неправдиві, бо, наприклад, у Котівці тільки 13 дітей-сиріт, а решту батьки віддали до інтернату, бо не мають змоги забезпечити їм належних умов.

«Так само чиновники обіцяють працевлаштувати педагогів, але не уточнюють, де й коли, бо насправді викидають їх на вулицю»,— наголосив голова Дніпропетровської обласної організації УНП Анатолій СОКОРИНСЬКИЙ.

«Реалізуючи божевільну ідею ТАБАЧНИКА про обов’язковість для всіх дітей відвідування дитячих садків, ті самі чиновники, які при КУЧМІ закривали дитсадки, нищать інтернатні заклади під приводом… створення дитячих садків»,— обурюється політик.

Він нагадав, що в області хочуть закрити два інтернати для дітей-інвалідів (у  Магдалинівському й Новомосковському районах), де навчаються майже 300 хворих дітей. Таку політику лідер Дніпропетровської УНП назвав «черговим актом геноциду власного народу».

УНП, Дніпропетровська область

Читайте також:

Контакти

  • Українська Народна Партія
  • Україна, 01601, м. Київ
  • вул. Мечнікова 3, офіс 314
  • Тел.: +38 095 145 6940
Image
Image
Image