ВОЛИНЬ. «УКРАЇНСЬКА НАРОДНА МОЛОДЬ» РОЗШИРЮЄ КОРДОНИ

Ми звикли бачити, що молодь, в наш час, дуже пасивна. Такий стереотип виник не безпідставно, та варто зазначити, що далеко не всі молоді люди є такими. Вогниками спалахують молодіжні рухи та ідеї, а від іскри вже утворюється полум’я.

Організація «Українська Народна Молодь» виникла зовсім недавно, але вже встигла зробити чимало корисного. За два роки існування волинський осередок провів чимало акцій, мітингів, зборів. «Українська Народна Молодь» — патріотична організація, вона любить свою країну, шанує її традиції і поважає пам’ять історії. Вшанування загиблих в битві під Крутами, битви під Берестечком, святкування дня Соборності України, вже стали постійними заходами. Були проведені фестивалі і виставки, такі як: фестиваль «Сучасної Української Поезії» у місті Рівному, всеукраїнська мистецька виставка «Арт Нау», великий конкурс вишиванки у м. Луцьку. Деяким школам області були подаровані книги з історії УПА. Це далеко не весь перелік того, що зробили молоді активісти.

Приємно що такий рух набирає обертів по області. Завдяки стрімкій зацікавленості молоді в суспільному житті, з’явилися осередки у таких районних центрах як Локачі (голова Олександр Татарин), Камінь-Каширський (голова Стрельчонок Дмитро), а віднедавна і у м.Нововолинську (голова Суржик Олександр).

« — Ми будемо виховувати у молоді нашого міста насамперед здоровий дух. В проектах є проведення місцевих чемпіонатів з футболу, спортивних змагань» — сказав Олександр. Тепер у Нововолинську на одну молодіжну організацію стало більше, маємо надію що якісну, а не кількісну.

Місцеві осередки долучаться Й до реалізації всеукраїнських проектів: «Стяг Волі», та «Жива спадщина».

Також при створення спілки молодіжних громадських організацій «Молодіжна платформа» ГО «Українська народна молодь» стала однією із перших, що долучилися до неї. Це дало можливість ще більшої реалізації та співпраці у різноманітних проектах та акціях.

Тішить той факт, що молодь таки не байдужа до країни в якій живе і до людей, які в ній живуть. Головне — це пам’ятати, що ми цю країну самі будуємо. Успіху у роботі місцевих осередків.

Життя партії, Волинська область

Читайте також:

Контакти

  • Українська Народна Партія
  • Україна, 01601, м. Київ
  • вул. Мечнікова 3, офіс 314
  • Тел.: +38 095 145 6940
Image
Image
Image