Віктор Анушкевичус: «Вкладення у медицину міста протягом останніх восьми років були в 7 разів більшими, ніж за попередні 15 років незалежності України»

Віктор Анушкевичус зустрівся з медиками Івано-Франківська. Під час зустрічі він привітав медсестер з професійним святом, а також коротко зупинився на сьогоднішній ситуації в Україні та розповів, чому саме зараз вирішив балотуватись у депутати Верховної Ради України.

«Мене часто запитують, навіщо я йду на вибори саме зараз, коли уже через три місяці можуть відбутися перевибори до Верховної Ради. Але нам потрібно зберегти цілісність держави і якомога швидше запровадити реформи. Часу на те, щоб справді змінити життя країн на краще, залишилося небагато»,— каже Віктор Анушкевичус.



Він відзвітував також за свою роботу на посаді міського голови Івано-Франківська і наголосив, що в умовах обмеженого ресурсу потрібно було визначати пріоритети. Для себе таким пріоритетом він обрав медичну галузь. І справді, протягом 2006–2013 років видатки на харчування та медикаменти зросли у 3 та 2,5 раза відповідно, а капітальні вкладення у медицину міста протягом цього періоду склали понад 80 млн. грн., що в 7 разів більше, ніж за попередні 15 років незалежності України.

У 2011 році проведено капітальний ремонт педіатричного відділення № 5 міської дитячої клінічної лікарні по вул. Хоткевича, яке обслуговує близько 4 тис. дітей. У мікрорайоні Пасічна у 2011 році відкрито підстанцію № 4 швидкої невідкладної медичної допомоги, де постійно чергує дві машини.У ЦМКЛ завершено капітальні ремонтні роботи з побудови дренажної системи. Проведено капітальний ремонт підвальних приміщень, які відтепер не затоплюються. Завершено будівництво нового в’їзду до лікарні.

«Я не буду сіяти гречкою, як це роблять мої опоненти. Хочеш допомагати – роби це постійно, а не лише перед виборами. Ніхто ніколи не почує від мене жодного поганого слова пор того чи іншого конкурента на виборах. Якщо ж людина йде на вибори з «чорним» піаром, значить вона не має про що говорити. А я маю з чим йти до людей. У медичній галузі зроблено дуже багато. Ця робота, на перший погляд, непомітна і стосується лише тих, у кого проблеми із здоров’ям. Але саме ця робота допомогла зберегти життя багатьох мешканців міста»,— наголосив Віктор Анушкевичус.

Новини з областей

Читайте також:

Контакти

  • Українська Народна Партія
  • Україна, 01601, м. Київ
  • вул. Мечнікова 3, офіс 314
  • Тел.: +38 095 145 6940
Image
Image
Image