УНП вимагає звільнити керівництво Харківського «Міськелектротрансу»

Українська народна партія вимагає звільнити керівництво Управління транспорту Харківської міської ради та харківського комунального підприємства «Міськелектротранс», які довели до колапсу муніципальний транспорт та негайно поновити на роботі звільнених через участь в акції протесту працівників. Про це заявив голова Харківської обласної організації УНП Василь ТРЕТЕЦЬКИЙ.

«У Харкові, як і в більшості міст України, радянська система електротранспорту вже остаточно деградувала, однак профільні керівники роблять все можливе для стагнації, від чого страждають рядові працівники та пасажири: одного зі звільнених транспортників, які оголосили безстрокове голодування, вчора ввечері вже було госпіталізовано», – зазначив ТРЕТЕЦЬКИЙ.

Партієць наголосив, що «реформа міського електротранспорту повинна була розпочатися як мінімум ще 15 років тому». «Натомість, поки що вона обмежується лише тим, що держава перестала впливати на стан справ на підприємствах, залишивши їм лише обов’язки, але не надавши жодних пільг», – сказав представник УНП.

«Запровадження європейської практики: єдиної тарифної сітки, цільові доплати незахищеним верствам, оплата за відстань, яку проїхав пасажир, а не за сам факт проїзду – дасть змогу збільшити доходи електротранспорту та паралельно, зменшити вартість проїзду для громадян», – переконаний ТРЕТЕЦЬКИЙ.

«Тоді, працівники транспорту не будуть вимагати свою зарплату голодуванням, а пасажири отримують змогу отримувати дешеві і якісні транспорті послуги», – підсумував голова Харківської УНП.

УНП, Рівненська область, Харківська область

Читайте також:

Контакти

  • Українська Народна Партія
  • Україна, 01601, м. Київ
  • вул. Мечнікова 3, офіс 314
  • Тел.: +38 095 145 6940
Image
Image
Image