Рівненська УНП вимагає відставки Захарченка та кримінальної відповідальності для Тігіпка

Негайно відправити у відставку міністра внутрішніх справ Захарченка, звільнити з посад начальників Донецького обласного та Донецького міського управлінь міліції, притягнути до кримінальної відповідальності міністра соціальної політики Сергія Тігіпка, який своїми псевдореформами спровокував події, внаслідок яких загинув мітингувальник, вимагає Рівненська обласна організація Української народної партії.

До  кримінальної відповідальності також  мають бути притягнуті всі особи, які віддавали або виконували злочинні накази чи проявили злочинну бездіяльність, що призвела до смерті людини. Про це йдеться в заяві Рівненської обласної організації УНП.

«Загибель 28 листопада під час акції протесту в Донецьку 65-річного Геннадія Конопльова є безпосереднім наслідком тотального наступу антиукраїнського режиму Януковича на соціальні та національні права українців»,— заявляють партійці.

Рівненська УНП закликала всіх українців «солідарно стати на захист прав кожної суспільної верстви – чорнобильців, афганців, підприємців, пенсіонерів, учителів, лікарів та працівників бюджетної сфери, яких брутально топче режим Януковича».

«Лише висунувши спільні політичні вимоги, можна повалити нинішній українофобський режим і забезпечити захист соціальних та національних прав кожного українця»,— переконані в УНП.

УНП, Донецька область, Рівненська область

Читайте також:

Контакти

  • Українська Народна Партія
  • Україна, 01601, м. Київ
  • вул. Мечнікова 3, офіс 314
  • Тел.: +38 095 145 6940
Image
Image
Image