УНП вимагає притягнути ТАБАЧНИКА до кримінальної відповідальності за розтрату держкоштів

Українська народна партія вимагає відкрити кримінальну справу проти вищих чиновників Міністерства освіти і науки, молоді та спорту за фактом неефективного використання бюджетних коштів для забезпечення навчальних закладів підручниками.

«У 2011-му році забезпечення підручниками було найгірше за всі часи незалежності України», – заявив член Правління Української народної партії Володимир СТУПАК.

Він наголосив, що «Аудитори Рахункової палати провели перевірку роботи Міністерства і виявили, що якби виділені бюджетні кошти використовувалися ефективніше, можна було додатково видати 3,4 мільйони підручників». «Це майже на чверть більше виготовлених», – наголосив СТУПАК.

«Таким чином, загальноосвiтнi школи Україна були забезпечені підручниками лише на 70% не через недостачу грошей та «критичним спадком» попереднього керівництва Міносвіти, про що неодноразово заявляв Дмитро ТАБАЧНИК. Основна причина: махінації та непрофесіоналізм діючого міністра і його команди», – переконаний представник УНП.

Підсумовуючи, Володимир СТУПАК закликав Віктора ЯНУКОВИЧА виконати свою обіцянку, що за економічні злочини на лаві підсудних опиняться не лише чиновники уряду ТИМОШЕНКО, а й працівники уряду АЗАРОВА. «Кандидатура ТАБАЧНИКА сьогодні найкращий варіант підтвердити, що обіцянка Президента не була пустими словами»,— додав представник УНП.

УНП, Новини з областей, Крим

Читайте також:

Контакти

  • Українська Народна Партія
  • Україна, 01601, м. Київ
  • вул. Мечнікова 3, офіс 314
  • Тел.: +38 095 145 6940
Image
Image
Image