УНП привітала луганську молодь з Днем знань

У День знань голова Луганської обласної організації Українсько народної партії Валентин ТКАЛИЧ привітав студентів і педагогів ліцею Луганського національного університету імені Тараса ШЕВЧЕНКА зі святом. Про це повідомили в прес-службі ЛОО УНП.

Лідер Луганської УНП не тільки привітав з Днем знань учнів, педагогів та їх батьків, але й провів в цьому навчальному закладі перший урок.

«Україна – спільний дім»,— така назва святкового уроку, під час якого представник Української народної партії нагадав студентам, що вони – українці, розказав про становлення Незалежності на теренах Луганщини, активним учасником якого був сам. Багато цікавого розповів й про діяльність Народного Руху на Луганщині, у витоків якого стола Українська народна партія.

У цей святковий хвилюючий день, Валентин ТКАЛИЧ побажав луганськім юнакам та дівчатам плідного та цікавого шляху до нових звершень, до усвідомленого вибору свого майбутнього, а свій молодий запал та енергію спрямувати лише на отримання якісної освіти, яка стане фундаментом прийдешніх звершень.

«Я щиро бажаю,— звернувся партієць до студентів,— щоб цей навчальний рік приніс вам нові враження, досягнення і відкриття, наповнюючи нас, дорослих, гордістю за ваші перемоги і впевненістю, що майбутнє нашої України в надійних руках».

УНП, Луганська область, Привітання

Читайте також:

Контакти

  • Українська Народна Партія
  • Україна, 01601, м. Київ
  • вул. Мечнікова 3, офіс 314
  • Тел.: +38 095 145 6940
Image
Image
Image