УНП підтримала миколаївських лісівників, які виступають за відставку корумпованого начальника-регіонала

У Миколаєві, за підтримки обласної організації Української Народної Партії відбувся пікет, у якому взяло участь близько 120 миколаївських лісівників, які вимагали звільнити начальника обласного управління лісового та мисливського господарства Петра Паламарюка.

З метою організації «антимайдану» на підтримку начальника керівництвом управління були підтягнуті працівники лісгоспів та мисливці, але їх було значно менше – близько 20–30 осіб.

За словами заступника голови УНП, голови Миколаївської обласної організації УНП Олексія Мірошниченка причиною збурення лісівників стало те, що нещодавно начальник управління виступив із вимогою до директорів усіх 9-ти миколаївських лісгоспів зібрати підписи на його підтримку з метою залишитися на посаді.

Обурені цим працівники лісгоспів направили звернення до генерального прокурора України та прокурора Миколаївської області з вимогою розслідувати корупційну діяльність начальника Миколаївського управління лісового та мисливського господарства, із зазначенням низки фактів, які потребують перевірки правоохоронних органів.

Олексій Мірошниченко, у свою чергу відзначив, що представники УНП, які працюють у лісових господарствах, неодноразово скаржилися і на організовані начальником управління корупційні схеми і на політичний тиск, зокрема під час виборчих кампаній, з вимогою голосувати за Партію регіонів під загрозою звільнення з роботи. У зв’язку з цим обласною організацією було прийняте рішення про підтримку вимог миколаївських лісівників. На цей час проти залишення на посаді нинішнього начальника управління налаштовані працівники п’яти миколаївських лісгоспів, у яких працює близько 70% працівників. Лісівники чотирьох інших зайняли очікувальну позицію, оскільки їхні директори підтримують свого начальника.

На думку голови Миколаївської УНП Олексія Мірошниченко, колишня влада культивувала керівників, які перетворювали державні установи у механізми з викачування грошей усіма можливими способами. І оскільки такі керівники, як правило мають досить серйозні організаційні та підприємницькі здібності, найкращим і для них і для Української Держави було б застосування цих якостей у сфері бізнесу на розвиток української економіки. А перебуваючи у державних структурах такі особистості будуть продовжувати свою деструктивну діяльність незважаючи на те, яка ситуація в країні.

«Тому вкрай важливим є те, щоб на заміну таким „червоним директорам“ прийшли працівники, які були б готові якісно виконувати свої професійні обов'язки за заробітну плату і не шукати можливостей для додаткових доходів, незалежно від того, будуть вони пов'язані із хабарництвом чи розкраданням бюджетних коштів»,— підкреслив Олексій Мірошниченко.

"Чи будуть утримувати колишнього «махрового» регіонала і корупціонера на посаді начальника Миколаївського обласного управління лісового та мисливського господарства представник ВО «Свобода» Валерій Черняков, очоливший Державне агентство лісових ресурсів, та керівники області, які представляють БЮТ,— поки ще невідомо.

Але, як говорять миколаївські лісівники і стверджують місцеві ЗМІ, сам начальник уже «про ціну питання домовився», вийшов з фракції Партії регіонів в облраді, і навіть виступив одним із ініціаторів посадки у Миколаївській області «лісу пам’яті Небесної сотні» — підсумував Олексій Мірошниченко.

Миколаївська область, УНП, Новини з областей

Читайте також:

Контакти

  • Українська Народна Партія
  • Україна, 01601, м. Київ
  • вул. Мечнікова 3, офіс 314
  • Тел.: +38 095 145 6940
Image
Image
Image