УНП: Керівники вишів перестарались у бажанні вислужитись перед міністром

«Листи-засудження вчинку дівчини з квітами, які пишуть у вишах від імені студентського самоврядування, виставляють на посміховисько все освітянське міністерство»,— так голова управи Сумської обласної організації Української народної партії Віталій ВОЛОЩУК прокоментував ініціативу місцевих ВНЗ публічно засудити дії студентки Києво-Могилянської академії Дарини СТЕПАНЕНКО, яка дала ляпаса квітами міністру освіти Д. ТАБАЧНИКУ.

«Деякі посадовці від освіти вирішили про всяк випадок підстрахуватися й зайвий раз вислужитись перед міністром. Таку акцію організував і найбільший вищий навчальний заклад нашої області – Сумський державний університет: мовляв, дивіться, пане міністре, ще років п’ять-шість тому сумське студентство було взірцем для всієї революційно налаштованої української молоді, а зараз воно отямилось і щиро вірить у ваші світлі реформи»,— сказав ВОЛОЩУК.

Представник УНП зауважив, що «такими методами ТАБАЧНИКОВІ підлеглі не поліпшать імідж міністра», та висловив переконання, що «зробити з українських студентів слухняних овець не вдасться, як би цього не хотів сам ТАБАЧНИК і його клерки в регіонах».

УНП, Рівненська область

Читайте також:

Контакти

  • Українська Народна Партія
  • Україна, 01601, м. Київ
  • вул. Мечнікова 3, офіс 314
  • Тел.: +38 095 145 6940
Image
Image
Image