У ЛУГАНСЬКУ націонал-демократи об’єднались

Обласні організації національно-демократичних партій Луганщини домовилися про об’єднання зусиль під час виборчої кампанії 2012 року. Заяву щодо спільної участі у парламентських виборах підписали Українська народна партія, «Наша Україна», Українська платформа «Собор» та Конгрес українських націоналістів.

За  словами голови Луганської обласної організації УНП Валентина ТКАЛИЧА, підписанти вважають, що аби досягати своєї мети, треба сформувати єдиний партійний список до Верховної Ради, висунути по одному узгодженому кандидату в мажоритарних округах  та створити єдину правоцентристську партію.

Патріотичні сили Луганщини утворили Координаційну раду керівників обласних організацій, яка узгоджуватиме дії чотирьох партій у виборчій кампанії 2012 року.

«Ситуацію в державі можна змінити, якщо зараз, напередодні парламентських виборів, націонал-демократи знову згуртуються, як це було в 1989–1991 та 2001–2004 роках»,— переконаний Валентин ТКАЛИЧ.

«Нині конче необхідне об’єднання в одну політичну силу на спільних ідеологічних засадах з метою розбудови соборної, демократичної, національної і правової держави»,— наголосив лідер Луганської УНП.

Новини з областей, Луганська область

Читайте також:

Контакти

  • Українська Народна Партія
  • Україна, 01601, м. Київ
  • вул. Мечнікова 3, офіс 314
  • Тел.: +38 095 145 6940
Image
Image
Image