Тисячі кримчан вийшли на мітинг проти порушення прав людини

10 грудня, в День прийняття «Загальної декларації прав людини», декілька тисяч кримчан прийшли на центральну площу Сімферополя, щоб взяти участь у мітингу, організованому Меджлісом кримськотатарського народу. Виступаючі відверто висловлювали свою незгоду з злочинними діями нинішньої влади, що спрямовані на розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі, потурання всіх прав та свобод.

«Нині в Україні відносини у площині «влада – людина» стають все більш нерівними, що призводить до посилення тоталітарного режиму з боку влади. Тому треба постійно боротися за права і свободи людини, незважаючи на всілякі негаразди», – зазначив у своєму виступі голова Кримської організації Української народної партії Олег Фомушкін.

За його словами, «нині, коли не вирішена проблема цілого народу – його право жити на своїй землі, мати свою ділянку, що незаконно була відібрана свого часу, дуже прикро усвідомлювати, що гарант прав і свобод громадян – Президент країни продовжує привласнювати не лише київські землі, а десятки тисяч кримських угідь». «Окрім того, владні структури, правоохоронці захищають права і свободу не українського суспільства, а інтереси окремих можновладців. Тому кожна людина мусить займати активну громадянську позицію, бути небайдужим до долі країни, іншої людини», – підсумував Олег Фомушкін.

Новини з областей, Крим

Читайте також:

Контакти

  • Українська Народна Партія
  • Україна, 01601, м. Київ
  • вул. Мечнікова 3, офіс 314
  • Тел.: +38 095 145 6940
Image
Image
Image