Сумщина. Губернатор почав агітацію,не дочекавшись офіційного старту кампанії

Виборча кампанія до Верховної ради України ще не почалась, а очільник області (до того ж — головний регіонал Сумщини), вже почав «пудрити мізки» своїм виборцям. Як повідомили в обласній організації УНП,  вже з минулого тижня по квартирах сумчан почали ходити так звані волонтери і роздавати «Відкритий лист Юрія Чмиря», надрукований на лощеному листку з логотипом Партії регіонів.

«Інформаційний тиск на Партію регіонів зростає. Звучить відверте хамство на адресу Президента. Невелика група політиків задумує у черговий разів перевернути країну шкереберть»,— нагнітає обстановку губернатор у своєму листі, до речі, відмінної поліграфічної якості і накладом в 40 тис. екземплярів.

Далі він звеличує великі заслуги своєї партії в розвитку Сумщини і закликає нинішніх земляків до довіри і взаєморозуміння. Більше того, Юрій Павлович готовий навіть на діалог з населенням: «Мені й партійцям нічого приховувати. Готовий відповісти на будь- які Ваші запитання — мої соратники та волонтери нададуть Вам таку можливість найближчим часом».

Проте, як зауважили в УНП, діалог припускає двосторонній зв'язок, а в листі губернатора немає ні зворотної поштової адреси, ні електронної адреси, ні телефона, за яким можна задати питання голові обласної організації Партії регіонів.

Новини з областей, Сумська область

Читайте також:

Контакти

  • Українська Народна Партія
  • Україна, 01601, м. Київ
  • вул. Мечнікова 3, офіс 314
  • Тел.: +38 095 145 6940
Image
Image
Image