ШОВКОШИТНИЙ порівняв подвиг Героїв Крут з подвигом спартанців. Фото

Українська народна партія вшанувала пам’ять Героїв Крут в столиці України. Члени УНП пройшлися урочистим ходом від станції метро Арсенальна до Аскольдової Могили, де провели панахиду за загиблими та урочистий мітинг.

У вшануванні також взяли участь члени КУНу, Народного руху України та представники інших національно-демократичних сил. Урочистості супроводжував військовий оркестр училища імені Богуна та Київського політехнічного інституту.

«Подвиг 300 юнаків, що загинули під Крутами, рівнозначний до подвигу спартанців або подвигу козаків війська Богуна під Берестечком», – заявив заступник голови УНП Володимир ШОВКОШИТНИЙ, виступаючи на мітингу. Він вважає, що всі, хто хоч раз прийшов вшанувати 300 сміливців, котрі, захищаючи Україну, вистояли проти 6000 «п’яних більшовиків», вже ніколи в житті не зрадить своєї Вітчизни, оскільки «Герої народжуються на могилах Героїв».

Представників УНП та інших патріотів, котрі сьогодні брали участь у вшануванні, ШОВКОШИТНИЙ назвав «хранителями традицій» і наголосив, що кожен з них щороку передає пам’ять про ці події наступним поколінням українців.

Фото:

2011-01-29-UNP-vshanuvannia-pamiati-Heroiv-Krut-u-Kyievi_1

2011-01-29-UNP-vshanuvannia-pamiati-Heroiv-Krut-u-Kyievi_22011-01-29-UNP-vshanuvannia-pamiati-Heroiv-Krut-u-Kyievi_3

Всі фото з акції.

УНП

Читайте також:

Контакти

  • Українська Народна Партія
  • Україна, 01601, м. Київ
  • вул. Мечнікова 3, офіс 314
  • Тел.: +38 095 145 6940
Image
Image
Image