Рівненська УНП: Звільнений голова РДА може повернутися на керівну посаду?

Нарешті Віталій Станкевич звільнений посади голови Радивилівської районної державної адміністрації: днями відповідне розпорядження підписав Президент України Віктор Янукович.

«Добре, що Радивилівщина таки позбулася одіозного керівника, але повірити в добрі наміри очищення влади в області від таких осіб громадяни зможуть лише, коли Віталій Станкевич і його діяльність будуть гідно оцінені правоохоронними органами», – прокоментувала звільнення голова Рівненської обласної організації УНП, член правління УНП Світлана НІКОЛІНА.

Вона наголосила, що «Рівненська УНП, спираючись на джерело в облдержадміністрації, побоюється, що колишній голова Радивилівської РДА довго без роботи не залишиться». «Є велика ймовірність, що згодом він опиниться у новому «теплому» кріслі керівника», – сказала НІКОЛІНА.

Нагадаємо, Рівненська обласна організація Української народної партії протягом шести місяців вимагала звільнення Станкевича з посади. Така наполегливість з боку УНП була спричинена ганебним побиттям депутата Радивилівської районної ради, директора ЗОШ с. Ситне Радивилівського району Ростислава ВОЙЦЕХОВСЬКОГО за наказом екс-голови РДА. Станкевич також запам’ятається своїм колишнім підлеглим ще й тим, що привселюдно вимагав називати себе Сталіним і при цьому наказував звертатися до нього виключно стоячи.

УНП, Новини з областей, Рівненська область

Читайте також:

Контакти

  • Українська Народна Партія
  • Україна, 01601, м. Київ
  • вул. Мечнікова 3, офіс 314
  • Тел.: +38 095 145 6940
Image
Image
Image