«Наша Україна» – сателіт Партії регіонів …або як на Рівненщині не словом, а ділом об’єдналися бізнес і влада

«Рівненська обласна організація партії «Наша Україна» закликає владу одуматись! Не знущайтесь над опозицією, над людьми, над всією державою. Ми вимагаємо припинити політичні переслідування.

Вимагаємо припинити тиск на судову систему. Вимагаємо не знищувати ті демократичні та соціальні завоювання, яких українці щиро добивались і таки добились на вулицях і майданах»,— таке повідомлення за підписом голови РОО «Наша Україна» й нардепа Віктора Матчука вчора було розповсюджено серед Рівненських ЗМІ. І все б нічого, якби депутати від „НУНСу” не зривали сесій Рівненської обласної та міської рад, на яких повинні були прийматися звернення якраз з приводу політичних репресій. Лише у серпні депутати від НУНСу зірвали чотири таких звернення – два в обласній та два в міській радах, коли в одному випадку не ставили свої підписи за скликання позачергових сесій, а в іншому – просто не голосували за ті звернення взагалі. Наприклад, 12 серпня фракція „Наша Україна” спільно з фракціями Партії регіонів, Всеукраїнським патріотичним союзом та Фронтом змін не прийшла на сесію Рівнеради, щоб не голосувати проти політичних репресій. Подібна ситуація склалася й вчора, 18 серпня, під час сесії Рівнеради, коли депутати від „НУ” відмовилися голосувати за звернення щодо ганебної ситуації в державі. Так само й в обласній раді!

16 серпня не відбулася позачергова сесія Рівненської обласної ради через відсутність кворуму — з'явилося 29 депутатів. Серед „запроданців”, які зірвали сесію – й фракція „Наша Україна” у повному складі. Нагадаємо, опозиційні сили мали приймати на сесії Звернення до Президента України Віктора Януковича і Генпрокурора Віктора Пшонки з приводу тих же політичних репресій в Україні. Однак через зраду не прийняли… Водночас прес-служба „Нашої України” поширює повідомлення про те, що її політична сила виступає „проти політичних репресій і повернення до кучмізму” (!). Насправді, усім давно зрозуміло, що така подвійна гра й тісна співпраця „НУ” з „ПР” дозволяє Віктору Матчуку збагачуватися через багатомільйонні замовлення Рівненської облдержадміністрації для фірми „Реноме”, яка давно стала професійним освоювачем державних коштів. Нагадаємо, що ще в 2006 році Українська Народна Партія застерігала виборців наступним: „Пам’ятай! Голос відданий в Рівненській області за партію „Наша Україна” – це голос на користь Януковича, Берташа й Сулковського!”. Як бачимо, це твердження актуальне й досі…

Новини з областей, Рівненська область

Читайте також:

Контакти

  • Українська Народна Партія
  • Україна, 01601, м. Київ
  • вул. Мечнікова 3, офіс 314
  • Тел.: +38 095 145 6940
Image
Image
Image