На Чернігівщині санепідемстанція закрила дитсадок, відкритий перед виборами

5 листопада 2012 року, у понеділок, припинено роботу дитячого садочка у селі Ведильці Чернігівського району Чернігівської області. Таке рішення винесла санепідемстанція, оскільки дитсадочок непридатний для роботи. Про це Чернігівській обласній організації Української народної партії розказали мешканці Ведильців.

Садочок був урочисто відкритий 25 жовтня. У заході брали участь перший заступник голови фракції Партії регіонів у Верховній Раді Михайло Чечетов, керівник фракції Партії регіонів в обласній раді, кандидат в народні депутати Станіслав Прокопенко, депутат обласної ради Анатолій Заліський, голова райдержадміністрації Микола Кудрик, заступники голови райдержадміністрації Лідія Гаєвська та Андрій Горбань, начальник відділу освіти райдержадміністрації Володимир Конюший, мешканці територіальної громади.

Наступного ж дня – 26 жовтня – частину обладнання дитсадочка відвезли до селища Михайло-Коцюбинського. У той же день у будинку школи, де розташовано дитячий садочок прорвало водопровід і залило школу, бо перед його робили поспіхом з порушенням елементарних технологічних вимог.

Новини з областей, Чернігівська область

Читайте також:

Контакти

  • Українська Народна Партія
  • Україна, 01601, м. Київ
  • вул. Мечнікова 3, офіс 314
  • Тел.: +38 095 145 6940
Image
Image
Image