Луганська УНП закликає до протесту проти ухвалення закону «Про ринок земель»

Узяти участь в акціях протесту проти ухвалення  закону «Про ринок  земель» закликає луганчан та весь український  народ голова Луганської обласної організації Української народної партії Валентин ТКАЛИЧ.

Коментуючи  повідомлення ЗМІ про те, що перед народними депутатами поставлено завдання будь-якою ціною ухвалити земельний закон на найближчій сесії, він назвав цей законопроект «ганебним і принизливим для кожного українця».

Політик вважає, що громадянам варто вкотре звернутися до голови Верховної Ради України Володимира ЛИТВИНА з вимогою ініціювати проведення всенародного референдуму щодо можливості продажу землі, а також закликати парламентську більшість та свого земляка, лідера провладної фракції Олександра ЄФРЕМОВА не йти проти власного народу і не підтримувати антиукраїнські закони.

«Українська земля – це останнє наше багатство, яке відповідно до Конституції залишилося в руках українців, тому її долю повинні вирішувати не 450 депутатів, а весь народ України на всеукраїнському референдумі»,— заявив Валентин ТКАЛИЧ та застеріг від помилок, за які з часом «усе одно доведеться відповідати як перед власним народом, совістю, Богом, так, можливо, й перед законом».

«Те, що Верховна Рада відмовилася розглядати законопроект про призначення земельного референдуму, свідчить лише про існування домовленостей з олігархами про розпродаж української землі за безцінь»,— підсумував лідер луганської УНП.

УНП, Новини з областей, Луганська область

Читайте також:

Контакти

  • Українська Народна Партія
  • Україна, 01601, м. Київ
  • вул. Мечнікова 3, офіс 314
  • Тел.: +38 095 145 6940
Image
Image
Image