Луганська УНП взяла участь у презентації проекту програми Об'єднаної опозиції

Учора, 30 травня, Луганська УНП спільно з представники «Батьківщини», «Фронту Змін», «Народного Руху України», «Свободи», «Народної самооборони», Української республіканської партії і партії «Реформи і порядок» взяла участь у презентації та обговоренні проекту програми Об'єднаної опозиції.

За словами партійців, такі питання, як імпічмент Президента, новий Податковий кодекс і реформа правоохоронної системи, детально обговорювалися представниками опозиційних політичних партій Луганщини.

Головували на заході лідери обласних «Фронту Змін» Ігор Ліскі та «Батьківщини» Ірина Верігіна. Присутні заявили про свій намір йти на вибори командою і домагатися перемоги.

Керівник виборчої кампанії Об'єднаної опозиції в Луганській області Ігор Ліски презентував учасникам програму Об'єднаної опозиції на парламентських виборах 2012 року:

«Першим кроком після перемоги об'єднаної опозиції і формування нового парламенту стане прийняття закону про імпічмент Президента. Це реальний механізм, який потрібно застосувати і не чекати до 2015 року. Друге — нам потрібно змінити парламент, але для цього недостатньо просто привести туди людей, потрібно змінити систему. Сьогодні парламент перетворився на купку кнопкодавів. Ми введемо кримінальну відповідальність за неособисте голосування. Люди отримали мандати, здали картки для голосування і за бюджетні кошти їздять по санаторіях, маючи зарплату, пільги і все інше».

Також в планах Об'єднаної опозиції — націоналізація стратегічних підприємств, реформування судової та правоохоронної системи, реформи охорони здоров'я та освіти. Крім того, ключовими тезами програми є реформи в економіці, соціальній сфері, а також зміна курсу зовнішньої політики держави.

За підсумками обговорення була прийнята резолюція — затвердити проект Програми дій об'єднаної опозиції, провести серію конференцій та круглих столів з обговоренням цієї програми і внести в неї поправки.

УНП, Новини з областей, Луганська область

Читайте також:

Контакти

  • Українська Народна Партія
  • Україна, 01601, м. Київ
  • вул. Мечнікова 3, офіс 314
  • Тел.: +38 095 145 6940
Image
Image
Image